Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2048 / Såg en bild på en hund i går, det såg ut precis som om det va Roffe!

 

 Men det va det så klart inte, det här var en bild som va tagen för länge sedan, men ändå, det va nästan Roffe upp i dagen, så tyckte vi i alla fall.

 

"Jaha, vad e det nu då?" 

Den här rasen som Roffe ingår i, Dansk-svensk gårdshund, eller Skånsk terrier eller Skånsk råttehund, har varit litet ostrukturerad i utseeendet tidigare, man har haft hunden för funktionen och inte brytt sig så mycket om nå't rasutseende! De e en snabb liten hund, bra bla på att fånga råttor, men kan även vara litet stöddig till och från! Suck... ;)
(Roffe själv påstår att han har en stark personlighet...)

Hittade hundbilden i en blogg här på Fotosidan, Göran Tonströms blogg, en blogg som jag inte sett tidigare, men Ok Fotosidan e stor, alltid nå't att skylla på, men ändå!  Ni ser bilden en bit ner i Görans blogg med rubrik:  London, Storbritannien. (Hunden som hänger på husses axel)

Men hur som helst, både min fru och jag satt och tittade på bilden i går kväll, och undrade om det här kanske e Roffe i ett tidigare liv, vem vet!?

 

I dag sannolikt sista vändan till Kocksgatan 24 inför sommaren, tror jag i alla fall. Och senare i sommar åker vi och Roffe till fjällen igen! Roffe gillar öppna landskap!

 

The Call of the Wild

 

 

Inlagt 2013-05-29 08:49 | Läst 2930 ggr. | Permalink
Hälsa Roffe med en uppmuntrande klapp från en jycke till en annan!
/Göran
Svar från Benganbus 2013-05-29 11:53
Tack, det skall jag göra!
/B
Roffe är fin



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg