Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2032 / Tiden går liksom, eller va det nu e som går...?

 

Av någon konstig anledning så började jag rensa i några bildmappar, konstigt på så sätt att jag brukar alltid jobba åt det andra hållet, att fylla datorn med bilder alltså! Men nu blev det så här konstigt och då hittar jag bilder!

 


Hittade några bilder från fotomässan och från pendelstågsstationen Södertälje hamn, en station som inte finns längre i det utförandet!

 

 



Nu e det ett slags modernt grönfärgat glashus. Det syns tyvärr inte på den här svartvita bilden, och inuti är det rymningssäkra spärrar. (Det gamla stationshuset e till höger, men det fattar ni nog) De e visst modernt med grönfärg i resandehus, även en del stationstillbyggnader vid Stockholmsmässan har samma stuk, grön e väl det nya åkfärgen! ;)

Men de e bara å gilla leget, de e ju modernt det här, ett tag i alla fall, för tiden går snabbare numera! ;)

Å vad gäller de nya spärrarna i Tunnelbanan, ursäkta mej, jag e en så'n där katastrof-tänkare! :)
Om det av en olyckshändelse blir en brand i tunnelbanan, kanske vid T-Centralen där det ofta e mycket folk,  och strömmen försvinner, går spärrarna upp automatiskt då? :)

 

 

Å den här e borta, självklart e det så! Kallas progress på nysvenska! ;)

I morgon e det Ellens, å risk för skurar verkar det som, i alla fall utomhus! :)

/Bengan

Ps. Jag tillhör ju motståndsrörelsen som har några analoga förköpsremsor kvar, och förra gången jag va i sta'n så va det koll vid Södra Station, och en tjej fotade numret på min förköpsremsa med sin IPhone! De ni, det kalla jag ny teknik! Och jag fotade såklart henne med min gamla teknik! Frågade först! :)

 

 

Inlagt 2013-05-07 19:29 | Läst 1780 ggr. | Permalink
Att hon inte fotade dig? Vi är väl båda märkliga fonminnen med katalognummer hos Riksantikvarieämbetet. Vi fattar ju inte ens det där med progress!
Den Gröna linjen har stort inflytande!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg