Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2027/ Intressant, att se hur saker förändras med tiden utan att nå'n reagerar! Brist på allmänbildning!? ;)

 

Frisören

Nu är det här nog inte så konstigt, utvecklingen, ursäkta, förändringen brukar jag säga, går fort numera och det är mycket att holla koll på! Kan tänka på kalhygge och städare, vem vet vad det e numera! ;)

Men ibland kan jag tycka att vissa förändringar för lätt får komma fram då man inte kan sin historia i ämnet! Kan vara inom samhället likaväl som inom fotografin! Och ändå så påstår många att vi lever i ett informationssamhälle! Men har man inte koll på förändringar i tex samhället, utan kanske köper det via en bra marknadsföring, då kan man lätt bli lurad! ;)

Ibland kan det även vara så att man inom vissa grupper, religiösa men även inom tex pooler här på Fotosidan, så har man en egen tolkning om vad det hela handlar om, just genom att man bara varit i den här gruppen hela tiden! Ibland kallas det här för mentala isolat! ;)

Kom att tänka på det här för några år sedan då jag talade med en urolog om de prostataproblem som vi har i I-länderna, och han sade, det får alla män förr eller senare! När jag påpekade att prostataproblem hade man inte i vissa grupper där man i stort sett åt bara grönsaker och fisk, så tittade han på mig och sade, ingen forskning jag läst talar för det!
Som sagt, mentala isolat!  ;)

Men trots det sk informationssamhället, så e jag i grunden tveksam till om allmänbildningen har ökat när det finns så mycket annat roligt att kolla på via internet eller via spel eller via Tv! Tiden e ju begränsad liksom!
De e som att ge ungarna i skolan en dator och tro att det hela sköter sig självt sedan!
Men det kanske e trevlig underhållning, som är det viktigaste med internet och liknande!?  ;)

Ok, jag vet, de här handlade inte så mycket om foto, men de va i alla fall en blogg med några bilder! :)

/Bengan

Ps. Nu vet jag att det finns "Sibirienprogam" typ Vetenskapens värld och annat, men de e inga kioskvältare, utan mera tvångsutfyllnad! ;)

 

 

Frisören

 

Inlagt 2013-05-05 11:44 | Läst 1843 ggr. | Permalink
Du är en riktig klippare Bengan! Jag känner förresten ett mentalt isolat som med den berusades envishet gaggade Leica M - år efter år, efter år... :-D



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg