Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2023 / Jag tycker Tri-X bilderna tagna inomhus på full öppning håller för 50 x 60 printar!

 

 

Se'n kanske det syns litet korn, men det tillhör film! Och det kan va litet rörelseoskärpa och att inte skärpan ligger exakt, men den ligger tillräckligt exakt tycker jag!

 


Skall sända över några filer jag jobbat i PS till Crimson i morgon.  Se'n får jag se, om några dagar, hur det blev i verkligheten! Bilder skall vara i verkligheten! ;) Skall nog ta fram några bilder som jag tagit digitalt också, men det får bli senare, just nu e analogt roligare!

Nästa Ellens e på kommande onsdag, den 8:e Maj. Visserligen e det Kristi himmelfärd dagen efter, men nå'n borde väl få lov att komma! ;)

Annars inte så mycket nytt att rapportera! För det e analog-tid för mig nu, och då blir det ofta inte så mycket bilder, ganska skönt på ett sätt! Slow Photography liksom! ;)

/Bengan

 

Inlagt 2013-05-02 20:53 | Läst 2803 ggr. | Permalink
Det ser mycket bra ut!
Bilder gjorda med Tri-X har väl fungerat bra i större storlekar än så i många år, så det går nog bra nu också trots att det finns digitala apparater som ger ett mindre kornigt (eller brusigt) resultat :)

Går man för nära stora bilder spelar det inte så stor roll om de är gjorda med film eller sensor - det blir ändå inte snyggt ...
Det är klart att det skall vara lite korn i Tri-X printarna! Du har några riktigt bra bilder från det här `boxningsprojektet´ så det skall bli spännande att se resultatet. (du får väl ställa ut några)

/Stephan



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg