Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2022 / Att vara kreativ som fotograf (och kanske även som människa)!??

 

 

Lämmel!!!

 

Spännande läsning i dagen DN om "Människor rör sig på nätet som fiskar i ett stim" (Jens Krause forskare i beteendeekologi)

Å först vill jag säga, att det här e inget fel att vara i ett stim! Man gör och lever som man själv vill! Men internet är inte en värld skild från den övriga världen!

Men för mig är i alla fall kreativitet att kunna göra något intressant och spännande och kanske utanför stimmet! Så även om tex Gallerix har en massa fina bilder, så sticker dom inte ut tillräckligt som gör att dom håller i långa loppet! Så tycker jag i alla fall!
Å även om man börjar på Gallerix, så tror jag att det kan vara en bra idé att försöka gå vidare till en annan butik efter ett tag! Om man vill det alltså!

Så att starta i stimmet, e nog normalt och bra, men tror att egna utflykter, kanske i det okända, (Rabbit Hole tex) kan ge något spännande framöver! 
Och att vara på Facebook hela livet, nja...?  ;)

Men inget e rätt eller fel, allt beror på vad man själv e ute efter! ;) :)

/Bengan

 

Inlagt 2013-05-02 09:43 | Läst 2326 ggr. | Permalink
Det är helt klart mer spännande utanför stimmet. Det har alla upptäcktsresande erfarit. Marco Polo t ex. Men det krävs att man är nyfiken och kunskapstörstande.
Vilken häftig bild! vad händer utanför bildbegränsningen? Bengan släpande i gräset, krampaktigt hållande kopplet?(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg