Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2016 / Morgonstund har guld i mun, brukar man säga, och jag håller med! :)

  

Men det beror nog på att jag är priviligierad, jag kan gå upp och läsa hela tidningen, eller båda tidningarna, fundera på det jag läst, kolla upp en del av det jag läst på tex Youtube, de va en recention av en film i DN i dag, Turinhästen av Béla Tarr, för att sedan gå tillbaka till tidningen, men nu till SN för att läsa vidare om en fotograf i Nyköping, Gunta Podina, som har vernissage i morgon i NK-villan, en vernissage jag nog skall försöka besöka. (Gunta finns självklart på FS)

Den som undrar när min morgonstund startar, så brukar den starta vid pass 06.15! Men varför inte sova litet längre då man är ledig, kanske nå'n undrar! Jag tar en liten powernap på en halvtimme vid 13-tiden i stället! :)

Nåja, nu blir det en så'n där introvert levnadsbeskrivning som jag tycker e ganska tidtypisk för bloggar i dag, så jag slutar! Gillar inte att vara tidstypisk! ;) :)

 

Vad gäller väsentligheter, så fotade jag Irma i onsdags. Irma har inte träffat mig så mycket tidigare, så jag va nog inte riktigt bekväm för henne med en stor kamera framför ansiktet, men så här blev en av bilderna. Hoppas jag får ta flera bilder vid ett annat tillfälle!

 

Och vad gäller lånekameran, så har några andra av mina fotovänner redan provat på Contax G2, men sålt kamerorna, man har olika kamerafunktionssmak liksom, men för mig funkar kameran bra!

 

Svår exponering, men tycker kameran klarar det bra!

Nog för idag!

/Bengan

 

 

Inlagt 2013-04-26 07:13 | Läst 2929 ggr. | Permalink
En del brukar säga att morgonstund har guld i mun, men jag har moderniserat ordspråket så att det stämmer bätter för alla oss som är morgontrötta: - Morgonstund har malört i mun.
/Mikael Good
Ps: Hälsa så gott till Gunta från mig när du går på vernissaget :) Jag kan tyvärr inte närvara.
Irma borde vara kameravan men här ser hon rent ängslig ut =)
Vackert fångat, gillar bägge mycket!
Trevlig helg!
ewa
Svar från Benganbus 2013-04-27 09:20
Tack,
och tack detsamma!
/Bengan
Fint porträtt.
-affe
Väldigt fin bild av Irma!
Hälsn. /Petter



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg