Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2368 / Ensamhet i golf, och så tips på en kameraväska till fjällvandring! Och en fjällbild! :)

 

 

Fjällbild!  Å så det blev en blogg till i dag! Ursäkta! :)

Skrev i förra bloggen att jag fotar sällan naturbilder, men en och annan naturbild blir det i alla fall! Som här! Kan väl då också berätta vad Roffe håller på med vid sjökanten! Han lägger en tennisboll precis på kanten, just för att den skall rulla ned i vattnet, och står sedan och påkallar vår uppmärksamhet, mao att vi skall plocka upp bollen åt honom! Men vi e inga curlingföräldrar ;) så efter ett tag fattar han att det e bara att hoppa i och hämta bollen!  Men vi står såklart och ger glada tillrop! :)

Å vad gäller golf, vad skall man göra när man inte hittar en golfpolare med kort varsel? Så jag bestämde mig för att åka och träna ensam! Min son påstår att jag behöver träna! Även om jag lyckades bra sist vi spelade! Då va det nästan ett år se'n jag spelade! Konservera formen kallas det! :)

 

Så jag åkte till Järna för att slå ut litet från rangen! Köpte en hink med bollar! Å lugnt och folktomt va det också! När bollarna va slut så gick jag ut på gräset och slog in en del bollar, men det va inte mina bollar, för dom hade kommit mycket, mycket, mycket längre ut ;) utan det va bollar vid 52-meters skylten.

 

Så här höll jag på ett tag och slog ut till skylten och slog in igen. Från gräset alltså! De e en bra träning! Man måste hålla koncentrationen! Hyffsat samlade nedslag va? Jag kunde hålla längden bra, även om det blev litet spritt i sida!

Se'n ner i bunkern! Att slå upp bollar ur en bunker e inte svårt, men att lägga bollen nära flaggan, om det är en greenbunker, det e svårare!
Å det gick väl sisådär...

 


Ni ser själva! Muggen borta på gräset föreställer flaggan!

 

 

Se'n till puttinggreen för att chippa, men nu va jag trött, både i huvudet och armarna, så det va ingen upplyftande syn att se hur bollarna slog ner på greenen så jag la av med chippandet ganska snabbt och gick till bilen! 

Och väl hemma så smakar en kopp kaffe med en glassbakelse mycket bra! En viktig parentes alltså! :)

Men sammantaget, så va det en skön stund i ensamheten på golfbanan!
Rekommenderas! Man kan vara ensam även på en golfbana! :)

/Bengan

Ps. Just det, kameraväska va det också! Jag/vi, gör ofta dagsturer numera i fjällen, mao lätt packning! Thermos, mackor och högst två kameror i min lilla Haglöfsrygga! Och då den ena kameran ligger i ryggan, så ligger den i en toppluva, så det inte blir några märken på kameran! (I ryggan har jag även filmrullar, sittunderlag, kartor, flaska med vatten, kniv, tändstickor, ett litet paraply, regnjacka, och en del annat småplock)

 

 

 

 Postat 2014-07-02 16:29 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Straight 2367 / Visst gillar jag naturen och naturbilder, men varför fotar jag så få naturbilder då?

 

Jag gillar att vara i skog och mark och att fjällvandra, gärna ofta, men tar få bilder i skogen eller i fjällen! I alla fall inga bilder jag är nöjd med! Jag fotar i stället mest människor, som säkert någon redan märkt! Sedan om dom bilderna e bra eller dåliga, det e ju en smaksak! Men jag gillar i alla fall mest att fota människor som sagt! Det kanske kan vara så, att skogen finns där hela tiden, men människor och vissa platser, dom är ju inte för evigt...

Det va allt för idag!
Ha det bra!
/Bengan

Ps. Det va nästan allt för idag! Jag har ju varit borta från bloggandet i nästan en vecka.... :)

 

 Postat 2014-07-02 10:21 | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera
Föregående 1 ... 4 5 

Tidigare blogginlägg