Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2073 / Att ligga i framkant, att se vart vinden blåser, det e viktigt! Annars kan man fastna i Facebook!

 


Jag tycker mig i alla fall ha upptäckt att konstnärer, som blir berömda, även forskare, tex fysiker, ofta lämnar "The Main Stream", för att gå sina egna vägar! Att hitta ett eget spår, och inte bara ständigt växla in på de massmediala spår man får tips om på Tv! ;)  Om Tv marknadsför en unik grej för trettio miljoner människor, ni fattar det unika se'n va!

Men att hitta vägar litet på sidan om, det kan vara litet ovant och skrämmande för dagens människor, man e inte van liksom, å som här tex, alla e ju på Fejan, eller!? Och vänner kanske undrar, "va e're med honom nu då?" Och se upp, det e så här mobbing kan starta! ;) Den som inte kan komma på nå't själv, dom blir ofta sura när nå'n annan kommer på nå't och mobbar då i stället! ;) :) "E du så f-b bra då?" :)

Ok, Ok, skall försöka förklara närmare!

Har under en lägre tid, nå't år eller så, känt att Facebook inte e min grej liksom! Gilla hit och dit, men se'n då!?  Så nu har jag gått ur Facebook!  Hoppas jag i alla fall, för det va inte lätt! Det skall inte vara lätt att bryta ett Facebookavtal, då kan det bli massrymningar över staketen verkar dom tro! ;)

Och en stor knuff i rätt riktning, de va när en släkting sa för nå'n månad sedan, - Jag har gått ur Fejan, för Fejan ger mig inget längre!  Han e tjugotvå år! (Jag ville inte säga att jag va på fejan) Jag sa bara, - spännande och ett ovanligt drag!

Så Fejan kanske blir en så'n där pensionärskuvös med tiden, men innan dess så har jag i alla fall dragit! ;) :)

Ha en fortsatt fin fredag!
/Bengan

 Postat 2013-11-01 13:18 | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Straight 2072 / Svartvita bilder från fjällen, vad e själva vitsen med det?

 

Vi som fjällvandrar vet hur mycket färger det kan finnas i fjällen på hösten! Hela fjället kan "brinna" i färger! Vi själva brukar åka några vändor norrut varje år, i maj skidåkning runt Åretrakten, på sommaren vandring och kanske även skidåkning och så på hösten vandring, och har man då tur, så kan det vara underbara färger i fjällen på hösten!

 

Å då kommer såklart frågan, varför då fota med svartvitt i fjällen? När det ofta finns så mycket färger där? Å som inte de va nog, att dessutom fota med en analog kamera, och ännu mera konstigt, använda en kamera som e över sjuttio år gammal!

Det finns frågor som det inte finns något riktigt bra svar på!  Å de e väl bra! :)

Ha en fin fredag!
/Bengan

 Postat 2013-11-01 08:50 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Föregående 1 ... 9 10 

Tidigare blogginlägg