Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4222 / Sällskap är trevligt, och även viktigt tror jag!

Här har jag numera morgonfikasällskap! Fikasällskap har jag väl haft då och då tidigare, men nu blir det oftare, och det är mycket trevligt, även om det inte blir så mycket sagt! Å bra sällskap e viktigt tror jag! Vi människor e sociala sällskapsmänniskor och behöver sällskap för att må bra! Jag mår bra av sällskap, även om sällskapet inte tycker som jag gör jämt! ;)  Men tankemotstånd e också bra, annars kan man snöa in på onödiga smådetaljer här i livet som tar tid från själva livet! :)

Och nu är det en härlig tid, sommartid! Å det e ljust nästan hela dygnet och bra temperatur! Å vi känner inget större behov att ge oss ut på några större äventyr! Men visst har vi en utlandsresa Pg i höst, och en resa till Gotland, Gotland e nästan som utlandet faktisk, och så en fjällvandring såklart! Eller två fjällvandringar! En i sommar och en i höst! Ekologiskt och närproducerat liksom!  Å det skall vi nog hinna med mellan fikastunderna! Små äventyr på en skala, tycker nog någon, men tillräckligt stora för oss tycker vi! Och alla bra resor behöver inte vara fysiska! ;)

Nu snart gräsklipp! Om gräsklipparen startar!
/BengánPostat 2018-06-15 08:56 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Straight 4221 / Gnesta-Planket 2018

Här nedan är namnen på de inbjudna och klara bildmakarna till årets Gnesta-Planket lördagen den 28 juli!

Gunta Podina
Agnes Stuberg
Bengt-Åke Strengberg
Anders Engman
Dan Crona
Ronny Vervaart
Lars-Peter Roos
Simon Johansson
Sven Lundin
Malin Jochumsen
Cathrine Winberg
Bernt Carlzon
Per-Erik Åström
Affe Johansson
Krister Kleréus
Christer"Fjellis" Fjellman
Mats Adsten
Micke Borg
Jessica Storbjörk
Björn Thundal
Charlotte Hall
Michael Pettersson

Bilderna ställs ut på gamla godsmagasinet och Färghuset i centrala Gnesta. Och det finns som vanligt även ett öppet plank, och även en liten kameraloppis. Utställningen startar 11.00 och pågår till 15.00.

Utställningen ligger c:a femtio meter från Gnesta station. Mycket nära utställningen finns kafeér, butiker och parkeringsplatser. Till Gnesta kommer du via Pendeltåg, Regionaltåg och bil.

Notera nu i agendan lördagen den 28 juli! Och har du vänner som är bild och fotointresserade, sänd gärna den här information vidare.

Gnesta-Planket är för nionde året i rad,
och är ett kultursamarbete med Gnesta Kommun.

Väl mött i Gnesta den 28 juli!

/BenganPostat 2018-06-14 12:27 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

Straight 4219 / Att stämma av den gemensamma tillvaron!

Det tror jag är viktigt i en relation, att stämma av samvaron! Det blir litet som, "hur mår du och vad tänker du på och hur har du haft det idag?" Och att lyssna!

Att lyssna en längre tid är ofta svårt, men viktigt! Det är även viktigt att jag berättar vad jag tänker på och undrar, och att någon lyssnar på mig!

Till det här passar en kvällspromenad utmärkt! Och Roffe sköter sig själv, och det är svårt att gå in, trots duggregnet, för kvällen är fin och vi är inne i ett bra samtal och det är fortfarande nästan ljust ute! :)

God natt!
/BenganPostat 2018-06-11 23:18 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 7 Nästa 

Tidigare blogginlägg